A NOSA HISTORIA

mESTReS PANADEIROS DESDE O SÉCULO XIX

as primeiras fornadas

Tras máis de 150 anos e 5 xeracións, Casa Raposo mantén a mesma filosofía tradicional da súa orixe. No século XIX  un matrimonio abriu un pequeno obrador no barrio de A Ponte. Dende entón, o carácter artesanal dos seus productos e o trato familiar convertéronse nos rasgos distintivos desta panadería. O tempo pasa, a esencia perdura.  

+150

Anos de historia

5

xeracións de mestres panadeiros

12

integrantes do equipo

5

ESTABLECEMENTOS

PANS ENTRE XERACIÓNS

Ao pouco tempo de comezar ca súa actividade, os fundadores de Casa Raposo contrataron como axudante a Manuel, un rapaz de 17 anos. Pouco despois converteuse no herdeiro do forno. Tras un breve periodo, unha das súas fillas, Mercedes, xunto co seu marido Pepe, sacou adiante o negocio familiar. Os seus descententes trataron de compaxinar os seus respectivos traballos ca panadería, pero ante a imposibilidade de facelo foi unha das súas netas quen da man do seu esposo tomou as rendas do forno. 

Traballamos para integrar tradición e vangarda no renovado sector panadeiro”

césar e sandra, xerentes de casa raposo

COMPARTE FORNO

Forma parte de Casa Raposo, contáctanos e súmate ao noso proxecto. Descubre a nosa historia e escribe xunto a nós os novos capítulos.